Jawel, we maken video

07/08/2024

07/08/2024

Jawel, we maken video

Ook bladenmakers stappen met plezier uit hun printcocon als klanten daarom vragen. Voor Fonds 323 en Liberform maakten we een reeks testimonialvideo’s om een begeleidingstraject voor ondernemers aan te prijzen. Lights? Camera? Action!

Voor Fonds 323, het sociaal fonds voor de vastgoedsector, maakt f-twee sinds jaar en dag een magazine om de leden te informeren over de dienstverlening en het opleidingsaanbod van de organisatie. Met steun van de Europese Unie riep onze klant samen met drie andere sociale fondsen het project Checkit in het leven: een begeleidingstraject om organisaties en hun medewerkers klaar te stomen voor de toekomst.

SUCCESVERHALEN

Om Checkit bij de leden te promoten, vroeg Fonds 323 aan f-twee om een succesverhaal op video vast te leggen. Een kolfje naar onze hand: bladenmakers weten wat een goed verhaal nodig heeft om de doelgroep van bij de kraag te grijpen. En dus stelden we onze camera op bij Trigon, een syndicuskantoor uit Sint-Niklaas, voor een reportage on the spot.

WORDT VERVOLGD

De respons op de video was zo goed dat ook Liberform, het sociaal fonds voor de vrije beroepen, bij f-twee aanklopte om voor hen twee getuigenissen van tevreden Checkit-alumni in te blikken. Het resultaat staat te blinken op de sociale kanalen van Fonds 323 en Liberform, en uiteraard ook op de website van Checkit zelf. U kijkt toch ook?

Benieuwd hoe f-twee ook jouw verhaal tot leven brengt? Laat van je horen.



* verplichte velden