Diensten

Van a tot z

We maken bladen van a tot z. Maar ook voor alle deelaspecten zetten we ons beste beentje voor. Kom je voor redactie, vormgeving of fotografie een stel handen tekort? Dan steken we die van ons uit de mouwen.

Het begint met een goed gesprek. We weten graag wie je bent en waar je voor staat. Maar ook via welke kanalen je communiceert. Dat gaat allemaal in onze blender. Het resultaat? Een uitgeefstrategie voor je organisatie, met een glansrol voor je magazine.

We vertrekken van een doordacht stramien met vaste formats en rubrieken: het bouwplan van je blad. Daarbij houden we rekening met alle evenwichten: inhoudelijk, maar ook visueel. Zo maken we het niet alleen jou, maar ook de lezer gemakkelijk.

Een magazine vormgeven is een vak apart. Onze artdirectors vertalen je huisstijl samen met het bladconcept naar een grafische maquette. Die bevat alle ingrediënten om van je blad een visuele parel te maken, zelfs al ga je daarna zelf met het recept aan de slag.

Het journalistieke DNA zit in onze genen. We zoeken voor elk onderwerp de juiste invalshoek om een laagdrempelig verhaal te vertellen dat blijft hangen. Daarbij gaan we het liefst zelf de boer op, zodat we jouw organisatie van binnenuit leren kennen.

In onze bladen vertellen tekst en beeld elk een deel van het verhaal. We sturen bij voorkeur onze eigen fotografen op pad voor een pakkend portret of een reportage met stopkracht. Stockbeelden gebruiken we alleen om de gaten te dichten.

Sommige onderwerpen laten zich moeilijk fotograferen: ze zijn te complex of ze liggen gevoelig. In dat geval zetten we een illustrator aan het werk. Zo’n illustratie of infografiek is een verrijking voor je blad en voelt zich ook in z’n nopjes op je online kanalen.

En français? English? Deutsch? Voor anderstalige klussen, van redactie tot vertaling, houden we een netwerk van native speakers achter de hand. Zo laten we jouw verhaal ook over de grenzen stralen, in een taal die heel natuurlijk klinkt.

Een goed magazine houdt de lezer van cover tot achterflap bij de les. Dat is de verdienste van onze vormgevers. Zij maken van elke spread een visueel feest en bepalen mee het ritme waarop tekst, beeld en typografie hun dansje doen.

Van offset tot rotatie over digitaal: wij gaan op zoek naar een drukker die jouw blad het best tot z’n recht laat komen, tegen een correcte prijs. Onze productiebegeleiders waken over het hele proces en zien toe op een kwalitatieve afwerking.

Huis-aan-huis of geadresseerd: wij werken samen met verschillende betrouwbare partners voor de handling en de bedeling van je magazine. Via regelmatige steekproeven gaan wij na of je verhaal ook effectief bij je doelgroep belandt.

Uiteraard willen we graag dat je blad ook wordt gelezen. Via een beproefde methodiek en betrouwbare benchmarks brengen wij het leesgedrag van je doelgroep in kaart. Zo sturen we bij waar nodig en garanderen we dat je investering loont.

Tevreden klanten

Tevreden klanten

* verplichte velden